1. Home
  2. Magazine
  3. Guide
Guide

Valentine's Day 2018 - Where to Party

By Michelle Saraswati
on Sun 11 Feb 2018

Nggak mood buat dinner-dinneran romantis karena...nggak punya pacar, atau lagi berantem sama pacar, atau emang pengen party aja karena besokannya ada sebagian yang libur Imlek? Sah-sah aja sih. Makanya indoclubbing kumpulin beberapa event seru yang bisa kamu datengin pas Valentine nanti. Sendiri atau berdua? Masalah nanti...hehe.

1. Dragonfly - VAMPS!

Wed
14
Feb
Wed 14 Feb 2018

Classic DF Wednesdays - always happening banget!

2. Flow Lounge - Valentine's Day

Wed
14
Feb
Wed 14 Feb 2018

1 attending

Flow Lounge - Dinner sekaligus clubbing, why not?

3. Lucy in the Sky - Lovin' High

Wed
14
Feb
Wed 14 Feb 2018

A night out in Lucy never goes wrong ;)

4. Hard Rock Cafe - All You Need Is LOOOVE

Wed
14
Feb
Wed 14 Feb 2018

Buat yang lebih suka Live Music ketimbang DJ, nahh HRC bisa jadi pilihan bagus buat Valentine party seru.

5. Henshin - Soul Seduction

Wed
14
Feb
Wed 14 Feb 2018

Party di gedung paling tinggi di Jakarta? OMG, it's sooo high at Levels 67-69 - breathtaking view, plus, beats by Danti Hanoum selalu bisa jadi moodbooster.

---> Lanjut di Page 2...

1 2

COMMENTS

RELATED ARTICLES

Story
Thu 15 Feb 2018

DJ Shoutout - Lucas & Steve (Netherlands) - Sensation 2018 Edition

It's Lucas & Steve for Sensation Jakarta 2018!
5 shared tags
Story
Tue 13 Feb 2018

DJ Shoutout - Ummet Ozcan (Turkey) - Sensation 2018 Edition

Super nice guy - one of our favorites, DJ Ummet Ozcan!
5 shared tags
Gallery
Tue 13 Feb 2018

Girls of Sensation Jakarta 2018

They are sooooo beautiful in white!
5 shared tags
Story
Wed 14 Feb 2018

DJ Photo Highlights at Sensation Jakarta 2018

Ini dia highlights dari Sensation Jakarta 2018!
5 shared tags
News
Mon 12 Feb 2018

Event Report - Sensation Jakarta 2018

The world's leading dance event make a grand entrance to Indonesia!
5 shared tags
Gallery
Wed 14 Feb 2018

Boys of Sensation Jakarta 2018

Boys in white - we like!
5 shared tags
News
Fri 26 Jun 2015

Invasion 2015 featuring Alesso in Jakarta

Mark the date: Saturday 26 September 2015 at JI Expo Jakarta!
4 shared tags
News
Fri 2 Oct 2015

Klub Jakarta akan ditutup jam 12 malam??

Demi apaaa? Club di Jakarta bakal tutup tengah malam!
4 shared tags
News
Mon 5 Oct 2015

Ahok says: Klub Jakarta boleh buka 24 jam

Klub di Jakarta boleh buka 24 jam!
4 shared tags
Guide
Fri 15 Jul 2016

How to Go Clubbing Alone and Still Have Fun

Clubbing sendirian? Ayoo, siapa takuutt?
4 shared tags
Story
Sun 24 Jul 2016

Newbie Clubbers Info: All About Trap Music

Lebih kenal sama music trap yuk!
4 shared tags
Review
Wed 30 Nov 2016

Club Review - Jenja (Jakarta)

Ini dia club baru yang keren banget di Jakarta, Jenja Jakarta!
4 shared tags

STATS

RANK
HITS
300
HITS
Guide - Valentine's Day 2018 - Where to Party