1. Home

Tag : Interview

MAGAZINE

Interview
Fri 19 Jul 2019

Clubber of the Week #183 - Jeany Larasati

Langganan ke Blowfish, ini dia si cantik Jeany.
Interview
Fri 12 Jul 2019

Clubber of the Week #182 - Desima Manda Iltiara

Udah cantik ramah pula, perfect banget clubbers satu ini..
Interview
Fri 5 Jul 2019

Clubber of the Week #181 - Niki Andrea

Anaknya suka traveling dan kulineran lho!!
Interview
Fri 31 May 2019

Clubber of the Week #180 - Diva Amelya

Clubbers satu ini lebih suka ke tempat live music dari pada ke club!
Interview
Fri 24 May 2019

Clubber of the Week #179 - Jelly Jel0

Biar gak penasaran mending langsung aja baca artikel kita berikut ini!
Interview
Fri 17 May 2019

Clubber of the Week #178 - Aleena Greey

Selain modeling, clubbers satu ini suka banget traveling lho..
Interview
Fri 10 May 2019

Clubber of the Week #177 - Ghisela Kell

Aku suka cowok yang berwibawa, ganteng, punya perusahaan sendiri!
Interview
Fri 3 May 2019

Clubber of the Week #176 - Cinta Tata

Clubber satu ini masih single lho!!
Interview
Fri 26 Apr 2019

Clubber of the Week #175 - Diora Dior

Udah cantik, jago nyanyi juga lagi!
Interview
Fri 19 Apr 2019

Clubber of the Week #174 - Audy Aulia

Hobi dari clubbers satu ini nyanyi lho dan suaranya bagus banget!!
Interview
Fri 12 Apr 2019

Clubber of the Week #173 - Ayu Aulia

Masih single dan nungguin ada yang lamar nih, Ayu Aulia!
Interview
Fri 5 Apr 2019

Clubber of the Week #172 - Youngen

Udah ramah plus baik lagi, perfect banget deh clubbers satu ini!
Interview
Fri 29 Mar 2019

Clubber of the Week #171 - Renata

Clubbers kita satu ini masih jomblo lho..
Interview
Fri 22 Mar 2019

Clubber of the Week #170 - Vitta Bella

Nyesel deh kalian gak kenal sama clubbers satu ini..
Interview
Fri 15 Mar 2019

Clubber of the Week #169 - Putrymita

Interview
Fri 8 Mar 2019

Clubber of the Week #168 - Fitri

Ketemu si kece satu ini di Futurepublic, ternyata orangnya ramah banget lho!
Interview
Fri 1 Mar 2019

Clubber of the Week #167 - Mega Sabitha

Gak cuma cantik, clubbers kita satu ini ternyata masih single guys!
Interview
Fri 22 Feb 2019

Clubber of the Week #166 - Putri

Clubbers satu ini anaknya rave party banget lho!
Interview
Fri 15 Feb 2019

Clubber of the Week #165 - Ike

Masih single lho, cuss langsung aja baca artikel berikut ini!
Interview
Fri 8 Feb 2019

Clubber of the Week #164 - Gardena Lestari

Mahasiswi yang suka travelling ini suka banget sama Dash Berlin dan Zedd lho!
Interview
Fri 1 Feb 2019

Clubber of the Week #163 - Ika Agustin

Gak hanya cantik, cewek satu ini juga ternyata ramah banget lho!
Interview
Sun 9 Sep 2018

DJ Interview - Ferry Corsten (Netherlands) - 2018 Edition

Ferry Corsten , the legendary Trance DJ, is back to Jakarta!
Interview
Thu 5 Jul 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Hansel Marcelin #88

Another finalist from TOP100DJ 2018, Hansel Marcelin.
Interview
Tue 3 Jul 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Titan #49

Get to know our #49 in TOP100DJ2018, Titan.
Interview
Tue 26 Jun 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Rama Cinno #51

This is our #51 in TOP100DJ2018, Rama Cinno!
Interview
Mon 18 Jun 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Farisa #47

One of Cloud Lounge & Henshin's resident DJ dapat ranking #47 di TOP100DJ 2018.
Interview
Sun 10 Jun 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Eddie Tripleks #83

Menduduki peringkat ke-83, please welcome Eddie Tripleks!
Interview
Tue 29 May 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: DWP Anvbis #28

Dwp Anvbis mendapatkan posisi #28 di TOPDJ.ID.
Interview
Sun 27 May 2018

Meet Our Indonesia TOP100DJ: Kapten #64

DJ Kapten - Our #64 in TOPDJ.ID.
Interview
Fri 30 Mar 2018

DJ Interview - Ari Irham (Indonesia)

Interview session with Ari Irham.
Interview
Sat 17 Mar 2018

DJ Interview - Andrew Rayel (Moldova) - 2018 Edition

Greetings from the talented Moldovan DJ!
Interview
Fri 16 Mar 2018

Singer Interview - Blackbear (USA)

Say HI to Matthew, better known as Blackbear!
Interview
Sat 10 Mar 2018

DJ Interview - Yellow Claw

Who's back to Jakarta? It's YELLOW CLAAWW!
Interview
Thu 1 Mar 2018

DJ Interview - Jay Hardway - 2018 Edition

Jay Hardway is back to Jekardaah!
Interview
Wed 24 Jan 2018

DJ Interview - Curbi (UK)

First time in Jakarta, Curbi bring Sensation Jakarta's pre-party into fire!
Thu 4 Jan 2018

DJ Interview - Martin Jensen (Denmark)

Untuk pertama kalinya Martin Jensen perfom di X2 club Jakarta!
Interview
Tue 2 Jan 2018

DJ Interview - Julian Jordan (Netherlands) - 2017 Edition

First time in Colosseum, finally Julian Jordan said hollaback Jekarda!
Interview
Thu 28 Dec 2017

DJ Interview - Dannic (Netherlands) - 2017 Edition

The owner of Fonk Record's label is back to Empirica!
Interview
Thu 21 Dec 2017

DJ Interview - Chace (China)

Meet Chace, the rising star from China!
Interview
Fri 15 Dec 2017

DJ Interview - Stefan Lan (Switzerland)

Interview session with Stefan Lan, the up & coming DJ from Switzerland!
Interview
Wed 13 Dec 2017

DJ Interview - Farisa (Indonesia)

Chit chat with Farisa, Cloud Lounge's resident DJ!
Interview
Tue 5 Dec 2017

DJ Interview - LNY TNZ (Netherlands)

Your trap is going techno with LNY TNZ!
Interview
Tue 17 Oct 2017

DJ Interview - Oliver Heldens (Netherlands)

Setelah sekian lama absen, akhirnya DJ satu ini datang lagi ke Indonesia!
Interview
Sun 15 Oct 2017

DJ Interview - Sick Individuals (Netherlands) - 2017 Edition

This is SICK! Sick Individuals - back in X2!
Interview
Wed 11 Oct 2017

DJ Interview - Bear Grillz (USA)

Chit chat between IC Crew and Bear Grillz!
Interview
Wed 20 Sep 2017

DJ Interview - Mike Williams (Netherlands)

Intip obrolan kita bareng Mike Williams berikut ini yuk!
Interview
Wed 13 Sep 2017

DJ Interview - Skytek (Australia)

Let's check out our exclusive interview with Skytek.
Interview
Fri 8 Sep 2017

DJ Interview - Tenashar (Singapore) - 2017 Edition

Intip obrolan IC crew dengan FDJ cantik nan sexy ini yuukk.
Tag : Interview